Милан посреща Фиорентина на Сан Сиро в мач от 15-ия кръг

...
Милан посреща Фиорентина на Сан Сиро в мач от 15-ия кръг
Коментари Харесай

Фиорентина с тежка задача да спре Милан на Сан Сиро

Милан посреща Фиорентина на " Сан Сиро " в мач от 15-ия кръг на Серия А. Срещата дава обещание да е доста забавна, като и двата тима имат потребност от наложителна победа.

" Росонерите " са в страхотна форма пред лична аудитория, като имат единствено една загуба в шампионата от януари месец насам. Добрата серия на Милан, в случай че продължи против Фиорентина, може да го изпрати на втора позиция, защото сега е трети и изостава 11 точки зад първия Наполи. Аут за срещата са Златан Ибрахимович, Давиде Калабрия, Мик Менян, Алесандро Флоренци и Алексис Салемакерс, защото лекуват разнообразни контузи. Месиаш и Сержино Дест ще са под въпрос до последно за конфликта.

Фиорентина като посетител имаше компликации, само че в този момент има пет следващи мача без загуба във всички шампионати. Отборът на Винченцо Италиано е 10-ти с актив от 19 точки, като е на 9 пункта от топ 4. Проблемът пред " виолетовите " е отбелязването на попадения, защото Фиорентина има едвам 17 гола в 14 мача. Гаетано Кастровили пропуща срещата заради травма в коляното, до момента в който Рикардо Сотил и Николас Гонсалес остават под въпрос.

Срещата дава обещание да е извънредно забавна, а залогът - голям.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР